The woman behind: the room with the view.

"creatief en passioneel. Unieke realisaties."

 

The woman behind mademoiselle zinzin:
the room with the view.


Bent u al een tijdje op zoek naar dé visuele vertaler van uw onuitgesproken ideeën? Ligt u als ondernemer ' s nachts wakker terwijl ideeën kronkelen en uw hersenen onrustig draaien? Heeft u fantastische ideeën maar krijgt u ze moeilijk uitgelegd of vertaald? Wilt u uw klanten iets zinnigs vertellen maar krijgt u het moeilijk of amper op papier? Deze creatieve nachtraaf ligt maar al te graag wakker voor u.

Haar core-business: visueel slim bedachte pareltjes marketing bedenken, ontwerpen en realiseren. En dat allemaal in 1 persoon.  Hoe begin je daar nu aan? Praten met mekaar. Een tas koffie. Een vleugje Jazz op de achtergrond. Weinig poespas, weinig grandeur. Althans niet bij aanvang. Die grandeur bewaren we als koene ridders tot de lancering van uw project.

ow yes! 

Bij Mademoiselle zinzin kijken we verder dan uw neus lang is. Vooreerst zitten we samen. We praten met elkaar. We onderzoeken elkaar. We bevragen elkaars vragen. We luisteren. Na een tijdje rekenen we op elkaar, bouwen we op elkaar en we bespreken wat we kunnen realiseren binnen uw budgetten. U houdt steeds de koordjes in handen want u blijft eerste stuurman. Wij zijn er om uw blik te verruimen, te verstrooien en u op nieuwe ideeën te brengen. (met de nodige humor, zelfrelativering en nuchterheid). Daarna trekt Mademoiselle ZinZin zich terug in haar creatieve schelp en denkt na. My mind is my office, dus die kost zullen we u alvast niet doorrekenen. Mademoiselle zinzin bedenkt, bepaalt (een concept, een campagne, een product, een verpakking, een baseline, een visual, een sound, een tune, een gadget, ...). Een strategie om wind te maken wordt uitgeschetst. Daarna gaan we dit samen doorfietsen. Of u beslist vanaf dit punt zelf te gaan produceren, of u schakelt ons opnieuw in om als pioniers enkel en alleen in uw voordeel én onder de beste prijs/kwaliteit omstandigheden te produceren.
Dat er aan online offerte-shopping ook een prijskaartje hangt, vinden wij maar normaal, want het spaart u alvast heel wat tijd die u hoofdzakelijk in uw business kunt stoppen.

Kortom: Wij laten u de absolute vrijheid en keuze inzake productie. Onze ervaring en ons wereldwijd netwerk waarbinnen wij kunnen "spelen" is een aanwezig broeiend gegeven en stellen wij vrijblijvend ten dienste van uw projecten.

Duidelijke taal. Onomwonden maar respectvol voor eenieders visie en kennis. Wij snappen dat er niet alleen nood is aan sleepboten die uw bedrijf opnieuw vaarbaar maken, aan spuitmachines die uw bedrijf opvallend maken, aan peptalk om de concurrentie te jennen, maar vooral aan passagiers die graag op uw schip vertoeven, omdat het gewoon een goed schip is. Dat laatste willen wij onderstrepen en markeren op een originele en onvergetelijke manier.

Straffe paté dus. Een all-in-one strak staaltje marketing? Of puur: een logo met een ziel? Een brochure met een vleugje temperament. Een sterke baseline? Een outdoor blikvanger waar niemand om heen kan of een gadget waarbij iedereen denkt: "had ik dit maar bedacht?"...

Met zicht op de Veldegemse uitgestrekte velden, langsheen het geloei der West Vlaamse blauw-witte koeien, schets ik graag een strategie uit, ontwerp ik uw nieuwe huisstijl of realiseer ik uw event. Met op de achtergrond: een streepje fijne muziek. Want ja, ook muziek zit me in het temperament. Indien dit deel van “la mademoiselle” u triggert nodig ik u graag uit op mijn luik "musique boutique". Daar kunt u het broeierige muzieknetwerk van Mademoiselle ZinZin gaan beproeven.

Gaandeweg leerde ik de noden van mijn klanten door veel met hen te praten: “Er is nood aan: persoonlijke aanpak en directe communicatie. Nood aan: Engagement. Nood aan: Op de hoogte gebracht worden van het verloop van het productieproces op een continue basis. Nood aan: "De extra meter meelopen en meedenken.” Kortom, een bodemloos vat aan ideeën aanreiken zodat we kunnen blijven scoren, en, last but not least: ”service op lange termijn, ook na de betaling der facturen.”

Neem vrijblijvend contact op met mij voor al uw creatieve projecten.
De koffie zal klaarstaan. 

Mét een koekske.  

Mijn naam is Annelies Cappaert. Maar noem mij gerust Mademoiselle zinzin. ZinZin betekent eigenlijk: "een beetje geschift, niet goed wijs." En laat dat nu nét het pure basisingrediënt zijn voor geslaagde marketing. De voorbije 12 jaar vergaarde ik ervaring uit diverse poelen. Van marketing én grafische vormgeving. Van import én export. Van interieur én exterieur. Van strippen én terug aankleden tot het oogverblindend mooi wordt. De juiste puntjes op de juiste "i" weten te zetten, dat is de kern van straffe marketing.

Mijn creatieve knowhow start in de eerste plaats vanuit mijzelf. Maar "along the road" of op z'n West Vlaams gezegd: "onderboane" ontmoet je als creatief bureau én als open minded mens Heilige Gralen die elk strateeg zijn in hun domein. Al heel snel begreep ik dat dit mijn concurrenten niet zijn, maar mijn beste partners. Het verbinden van al die creativiteit is goud waard voor onze klanten. En... laat dit nu net ons unique selling point zijn! Mademoiselle zinzin hanteert een zeer transparante werkwijze bij het realiseren van uw creatieve projecten. We leven in een tijdperk van snelheid, open & online prijzen, transparante offertes en de andere kant van de wereld ligt aan onze voeten "in just one click". Overzicht en inzicht doorheen die immense wirwar aan diversiteit is de sleutel van ons en vooral uw succes. Door al die Heilige Gralen met elkaar in verbinding te brengen krijgen we een totaal nieuwe speelplaats met oneindig veel creatieve mogelijkheden.

 

The woman behind