webdesign

1. snel online én goedkoop én oogverblindend mooi én gebruiksvriendelijk? vraag naar onze formule: "SQUARESPACE"


Budget range: 550 € - 1.250 €

Bent u op zoek naar een website die snel online moet, die er ook nog es oogverblindend mooi uitziet, gebruiksvriendelijk is én liefst nog heel betaalbaar ook? En: inclusief alle hedendaagse toepassingen, dada én look en feel? Heeft u zelf geen of weinig tijd om te gaan experimenteren en uit te pluizen hoe dat nu allemaal in zijn werk gaat? Bent u eerder het "what you see is what you get-type" die denkt: "vooruit met de geit! En avant marche!" mademoiselle zinzin creëert mooie websites binnen het squarespace platform. Squarespace is een betaalbaar platform waar u zelf uw eigen website kunt gaan ontwerpen op basis van zeer hedendaagse templates, afhankelijk van uw persoonlijke core-business en/of smaak. Heeft u geen tijd of zin om zich te verdiepen in deze materie dan bieden wij graag onze knowhow en onze ontwerp kunstjes aan zodat u snel en mooi en gebruiksvriendelijk online kunt gaan. Wij voorzien ook een gratis opleiding van 3 à 4 uur zodat u uw eigen website volledig zelf kunt beheren tot u er mee speelt. Wij zijn ook op het vlak van webdesign voorstander van een transparante werkwijze: Klik hier voor meer info over squarespace: http://www.squarespace.com Hier kunt u de diverse formules en templates zelf gaan bekijken.

Voor meer info of voor een offerte: info@mademoisellezinzin.com

visit squarespace & contact us if we can help you with the design, the concept  & programming.

visit squarespace & contact us if we can help you with the design, the concept  & programming.

2. minuscuul doordacht, design op maat, uniek, data&data&nog meer data, oogverblindend én gebruiksvriendelijk. vraag naar onze formule:
"EXTRA"


Buget range: > 1.250€

Vindt u het vooral belangrijk dat uw website uniek is que design? No look -a - likes please? Dat u tonnen data kunt gaan kanaliseren? Beschikt u over een iets hoger budget? Dan raden wij u onze vaste partners aan die werkelijk cracks zijn op het vlak van 1. uniek design (diverse trofeeën om u te overtuigen) en/of 2. database behind the scène. Vertel ons uw noden. Praat met ons. Wij brengen u als "vertaler" en "contactpunt" vrijblijvend en ongedwongen bij de  juiste partner op basis van uw specifieke nood.