drukwerk

We leven in een tijdperk van snelheid, open & online prijzen, transparante offertes en de andere kant van de wereld ligt aan onze voeten "in just one click". Overzicht en inzicht doorheen die immense wirwar aan diversiteit is de sleutel van ons maar ook uw succes. Mademoiselle zinzin brengt al deze Heilige Gralen met elkaar in verbinding met als resultaat: een speelplaats met oneindig veel creatieve mogelijkheden.

 

Mademoiselle zinzin verzorgt graag uw drukwerk, maar dat is echter geen must. Wij laten de keuze geheel vrijblijvend aan onze klant over:

1) u doet uw drukwerk zelf en doet aan "internet-shopping" naar de volgens u beste drukker/leverancier volgens uw persoonlijke parameters: (bv. prijs/maximum budget, levertermijn, productie nationaal of internationaal, enz...)

ofwel:

2) U speelt ons vooraf uw belangrijke parameters door en laat de internet-shopping gewoon aan ons over. Voordeel: uw kostbare tijd kunt u in de toekomst gewoon in uw zaak stoppen én onze transparantie inzake offertes zorgt ervoor dat u niet "vastgeroest" zit aan 1 welbepaalde leverancier. U hoeft geen angst te hebben voor verdoken commissies want wij schatten onze klanten hoog in: via internet achterhaalt u toch in een mum van tijd de werkelijke prijs, toch?

Quanta kosta? U betaalt een zeer aanvaardbare fee "projectbegeleiding". In ruil krijgt u van ons het béste drukwerk onder de beste prijs/kwaliteitsvoorwaarden, volgens uw eigen vooropgestelde parameters en met inzage in al wat wij ondernemen.


drukwerk