vernissages & workshops

vernissages - workshops annelies cappaert, la fabrique artistique de mademoiselle zinzin

Back to All Events

Workshop Creative Teambuilding

  • veldegemsestraat 76 Zedelgem Belgium (map)

Een aantal vriendinnen willen een gezamenlijke vriendin verrassen met een eigen-gemaakt groot schilderij. Samen met Annelies Cappaert gaan zij het beste van zichzelf "werpen" en creëren zij een gezamenlijk groot schilderij met een typografische oneliner die haar als mens typeert. Een schilderij om te koesteren, en een avond waar Annelies Cappaert niet alleen het beste van zichzelf geeft (exquise hapjes door haar hand bereid om de ware ziel te triggeren, artistieke begeleiding van een intens en uniek schilderproces, kortom de creatieve mens in de creatief mens aanwakkeren) maar ook het beste uit die vrouwen haalt.